Influencer marketing

MetMark – Over Winnen

Uitgangspositie MetMark – Over Winnen

In Over Winnen vind je tien inspirerende verhalen van topsporters, die hun ervaringen delen over het najagen van hun dromen en het leveren van topprestaties. En ook over de manier waarop ze zijn omgegaan met tegenslag. Gebruik deze verhalen ter inspiratie om je eigen ambitie waar te maken. Want om te kunnen winnen, heb je meestal eerst iets te overwinnen. In dit boek vind je een zelfscan waarmee je een goed beeld krijgt of jij op koers ligt om jouw doelen, dromen en ambities te realiseren.

De campagne

Het boek is geschreven voor professionals die willen leren van topsporters. De campagne is door Mark van Beek opgezet om het boek extra onder de aandacht te brengen bij zijn doelgroep. De post van Jan Driessen moest hiervoor zorgen. Hierin moest duidelijk worden waarom Jan het boek en het thema ‘Over Winnen’ zou aanbevelen aan zijn volgers.

Rol Influencers of Sports

Via Influencers of Sports is de samenwerking tussen Mark van Beek en Jan Driessen tot stand gekomen. Mark van Beek wilde zijn doelgroep, sportieve zakenmannen tussen de 35 en 49 jaar, bereiken door middel van een Twitter bericht. Jan Driessen kwam naar voren als beste match.

Bekijk meer cases

Influencers of Sports heeft al met veel merken mogen samenwerken. Hieronder vind je enkele succesverhalen.