Brand activation

Livera

Kira Toussaint en Irene Schouten centraal als sporters in campagne Livera

Livera is een merk voor ├ęchte vrouwen en viert ├ęchte schoonheid. Livera herdefinieert het idee van schoonheid, zonder alle berichten op social media die ons vertellen wie we moeten zijn, hoe we eruit moeten en zien en hoe we ons moeten gedragen zegt Livera: Reveal Beauty.

Daarom wilt het merk haar bereik vergroten onder vrouwelijke doelgroepen die zij momenteel nog onvoldoende bereiken, zo ook de sportieve doelgroep. Daarom hebben wij de perfecte match gevonden met zwemster Kira Toussaint en schaatsster Irene Schouten! Middels de kanalen van deze topsporters bereikt Livera de sportieve doelgroep die zij graag wil bereiken middels de campagne #LiveraFitsYou.

 

#LIVERAFITSYOU

Als topsporter (maar ook als amateur sporter) is het heerlijk om tijdens het sporten comfortabele lingerie te dragen of thuis te komen en te switchen naar een comfortabel setje. Comfort is immers de basis van elke (top)prestatie! Daarom hebben we de samenwerking afgetrapt met de Chantelle SoftStretch.

De campagne is er op gericht om vrouwen in te laten zien dat Livera voor elke vrouw, ongeacht de maat of vorm, de juiste lingerie (en badmode) heeft. Kira en Irene zullen in 2021 de boodschap van Livera via hun Instagram kanalen uitdragen richting hun volgers.

 

Rol Influencers of Sports

Via Influencers of Sports is de samenwerking tussen Kira Toussaint, Irene Schouten en Livera tot stand gekomen. We hebben als gezamenlijk doel om de sportieve doelgroep te bereiken en de boodschap van Livera via de kanalen van deze topsporters op de juiste manier over te brengen naar hun volgers.

Het resultaat van de samenwerking!

Tijdens de campagne zullen Kira en Irene gedurende 2021 content delen. Zie hieronder het resultaat tot zover!

Bekijk meer cases!

Influencers of Sports heeft al met veel merken mogen samenwerken. Hieronder vind je enkele succesverhalen.