Influencer marketing

Livera

Maria Verschoor centraal in campagne Livera

Om de bekendheid rondom Chantelle SoftStretch V-neck top te vergroten heeft Livera Maria Verschoor ingezet. Via het kanaal van Maria Verschoor wilde Livera haar vrouwelijke en sportieve doelgroep bereiken met de campagne #SoftStrech. Maria heeft foto’s gedeeld waarop zij de top draagt in haar dagelijks leven om zo goed mogelijk over te dragen waar en wanneer je deze top kan dragen.

#SOFTSTRETCH

In de influencer campagne van Livera draaide het om de bekendheid te vergroten rondom haar SoftStretch top via het Instagram kanaal van Maria. Aangezien Maria naast haar trainingen en wedstrijden ook relaxte avonden thuis wil hebben, is deze top ideaal om te dragen. De top is namelijk naadloos, heel zacht en stretchy.

Het uiteindelijke doel was om awareness te creëren rondom deze top, hierin moest duidelijk worden dat de top zonder beugel voornamelijk heel comfortabel is. Maria heeft deze boodschap succesvol overgedragen aan haar volgers en heeft unieke content gemaakt waarin te zien is waar en wanneer zij de top draagt.

Rol Influencers of Sports

Via Influencers of Sports is de samenwerking tussen Maria Verschoor en Livera tot stand gekomen. Livera wilde haar doelgroep, vrouwen tussen de 18 en 35 jaar, bereiken. Maria haar doelgroep sloot hier perfect op aan. Voor hockeyspeelsters is deze top ideaal. Tijdens een wedstrijd dragen ze een sportbeha die strak en stevig is, heel fijn om daarna een V-neck top te dragen welke heel comfortabel is.

Het resultaat

Tijdens de campagne heeft Maria via haar social media content gedeeld onder haar doelgroep. Zie hieronder het resultaat!

Livera
Livera
Livera

Bekijk meer cases

Influencers of Sports heeft al met veel merken mogen samenwerken. Hieronder vind je enkele succesverhalen.

“Maria heeft met haar Instagram en deze campagne meer bekendheid gecreëerd voor de Chantelle SoftStretch V-Neck Top bij haar volgers. Het was erg prettig samenwerken. Doordat ze haar eigen draai gaf aan de posts heeft ze haar volgers succesvol bereikt en zijn er positieve resultaten behaald voor Livera.” – Livera