Influencer marketing

Livera

Uitgangspositie partnership Livera

In 1969 werd Livera opgericht en tot op de dag vandaag is zij een begrip in Nederland. Livera is er voor vrouwen van alle leeftijden, met verschillende maten en wensen. Persoonlijke aandacht staat hoog bij Livera in het vaandel. Zorgen voor vrouwen, zorgen dat jij je thuis voelt in de winkels, dat is wat Livera belangrijk vindt. En dat vrouwen zichzelf mogen zijn, blij zijn met zichzelf, hun ware schoonheid onthullen. Dat is waar Livera voor staat.

CAMPAGNE 2019

Chantelle SoftStretch V-neck top

De campagne is opgezet om de Chantelle SoftStretch V-neck top te promoten. Het Chantelle SoftStretch programma is uniek. Het is namelijk naadloos, heel zacht en heel stretchy. De post en stories op het Instagram kanaal van Maria Verschoor werden ingezet voor extra awareness. Hierin moest duidelijk worden dat de top zonder beugel vooral heel erg comfortabel is. De top wordt met name gedragen door vrouwen die een beugel niet fijn vinden of daar gevoelig voor zijn. Of door vrouwen die na een hele dag werken thuis komen en de BH meteen uittrekken vanwege de beugel.

Rol Influencers of Sports

Via Influencers of Sports is de samenwerking tussen Maria Verschoor en Livera tot stand gekomen. Livera wilde haar doelgroep, vrouwen tussen de 18 en 35 jaar, bereiken door middel van een Instagram post en twee stories. Maria haar doelgroep sluit hier perfect op aan. Voor hockeyspeelsters is deze top ideaal. Tijdens een wedstrijd dragen ze een sportBH die strak en stevig is, heel fijn om daarna een V-neck top te dragen welke heel comfortabel is.

Het resultaat

Tijdens de campagne heeft Maria via haar social media content gedeeld onder haar doelgroep. Zie hieronder het resultaat!

Bekijk meer cases

Influencers of Sports heeft al met veel merken mogen samenwerken. Hieronder vind je enkele succesverhalen.

“Maria heeft met haar Instagram en deze campagne meer bekendheid gecreëerd voor de Chantelle SoftStretch V-Neck Top bij haar volgers. Het was erg prettig samenwerken. Doordat ze haar eigen draai gaf aan de posts heeft ze haar volgers succesvol bereikt en zijn er positieve resultaten behaald voor Livera.” – Livera