Influencer marketing

Lipton

Lidewij Welten en Niki van Sprang centraal in campagne Lipton

In 2019 is Lipton Cold Infuse succesvol geïntroduceerd. Lipton Cold Infuse is een natuurlijke, verfrissend, suikervrije infusie voor koud water. Dit is een eenvoudige oplossing voor iedereen die het lastig vindt om de voorgeschreven twee liter water per dag te drinken. De zomercampagne van 2020 is gericht op het belang van hydrateren. Middels de kanalen van Lidewij en Niki wilde Lipton de actieve doelgroep bereiken met de campagne #NoSugarNoCalories. Met Lipton Cold Infuse wil Lipton laten zien dat je ook kan hydrateren met een lekker smaakje, zonder extra calorieën.

#NoSugarNoCalories

In de influencer campagne van Lipton draaide het om met een creatieve reminder te komen voor de volgers van Niki en Lidewij, zodat zij niet vergeten om water te drinken. Het doel van deze campagne was om de volgers te laten inzien dat hydrateren met een lekker smaakje ook gemakkelijk is en dat je Lipton Cold Infuse overal mee naar toe kan nemen en kan gebruiken, op vakantie maar ook tijdens het sporten.

Influencers: Lidewij Welten en Niki van Sprang.

Rol Influencers of Sports

Via Influencers of Sports en Glasnost (opdrachtgever van Lipton) is de samenwerking tussen Lidewij Welten en Niki van Sprang en Lipton tot stand gekomen. Lipton houdt van authenticiteit. De keuze is op Lidewij en Niki gevallen omdat het belangrijk is dat zij tijdens het sporten goed gehydrateerd blijven. Daarnaast wilde Lipton ook laten zien dat je Lipton Cold Infuse overal mee naar toe kan nemen en kan drinken, tijdens het sporten maar ook op vakantie. Lidewij en Niki maken betrouwbare en authentieke content, dat zijn ook belangrijke uitgangspunten voor Lipton.

Het resultaat

Tijdens de campagne hebben Lidewij en Niki via hun social media content gedeeld onder de doelgroep. Zie hieronder het resultaat!

Lidewij Welten Lipton
Niki van Sprang Lipton

Bekijk meer cases

Influencers of Sports heeft al met veel merken mogen samenwerken. Hieronder vind je enkele succesverhalen.