Influencer marketing

Honor

Uitgangspositie Partnership Honor

Honor is een smartphonemerk en stimuleert met haar producten actie en creativiteit. Honor onderscheidt zich van anderen door de nieuwste technologieën en innovaties toe te passen in de producten. Onder deze producten vallen ook de Wearables.

CAMPAGNE 2020

De campagne is opgezet om meer bekendheid te genereren voor een nieuw product van Honor. Met het Honor product MagicWatch 2 kun je binnen twee weken jouw persoonlijke doel behalen. Hierdoor is het mogelijk om jezelf veertien dagen lang uit te dagen om zo een gezonder en gelukkiger leven te leiden. Dit kan van alles zijn. Denk aan sporten, wandelen, meer slapen, een boek lezen of bijvoorbeeld je vrienden vaker bezoeken.

Om de lancering van dit nieuwe product te vieren daagt Honor de consument uit om mee te doen met deze veertiendaagse challenge. Iedereen kan zijn eigen schema invullen met een persoonlijk doel en door je resultaten te delen maak je kans om je eigen MagicWatch 2 te winnen.

Zie hier post één, post twee en post drie van de campagne!

Rol Influencers of Sports

Via Influencers of Sports en Het PR Bureau is de samenwerking tussen Lieke Klaver en Honor tot stand gekomen. Voor een fanatieke sporter als Lieke is voldoende slaap essentieel om optimaal te kunnen presteren. Zo kan Lieke haar volgers meenemen in deze persoonlijke challenge om meer uit haar nachtrust te halen gedurende deze veertien dagen. Hoewel iedereen een ander persoonlijk doel kan hebben, hoopt Lieke haar volgers ook te stimuleren om mee te doen aan de challenge. Daarnaast heeft Lieke een hoge engagement rate wat het voor Honor aantrekkelijk maakt om met Lieke samen te werken.

Het resultaat

Tijdens de campagne heeft Lieke via haar social media content gedeeld onder haar doelgroep. Zie hieronder het resultaat!

Bekijk meer cases

Influencers of Sports heeft al met veel merken mogen samenwerken. Hieronder vind je enkele succesverhalen.