Brand activation

Honor

Lieke Klaver centraal in campagne Honor

Om de bekendheid van hun nieuwe horloge te vergroten heeft Honor top atlete Lieke Klaver ingezet voor hun campagne. Honor onderscheidt zich van anderen door de nieuwste technologie├źn en innovaties toe te passen in de producten. Middels het Instagram kanaal van Lieke wilde Honor de doelgroep bereiken en uitdagen met de #MagicWatch14days.

#MagicWatch14days

In de influencer campagne van Honor draaide het om meer bekendheid te genereren voor hun nieuwe product, de MagicWatch 2. Met dit horloge kun je binnen twee weken jouw persoonlijke doel behalen. Aangezien sporters het uiterste van zichzelf vragen en vaak doelen stellen, was de campagne erop gericht om anderen te inspireren en motiveren om ook hun persoonlijke doel te halen.

Het doel van de campagne was om de sportieve volgers van Lieke veertien dagen lang uit te dagen om zo een gezonder en gelukkiger leven te leiden. Dit kon van alles zijn, denk aan sporten, wandelen, meer slapen of een boek lezen. Lieke haar persoonlijke doel was om beter te slapen. Iedereen kon zijn eigen schema invullen met een persoonlijk doel. Door de resultaten te delen kon iedereen kans maken op een MagicWatch 2.

Rol Influencers of Sports

Via Influencers of Sports en Het PR Bureau is de samenwerking tussen Lieke Klaver en Honor tot stand gekomen. Voor een fanatieke sporter als Lieke is voldoende slaap essentieel om optimaal te kunnen presteren. Zo kan Lieke haar volgers meenemen in deze persoonlijke challenge om meer uit haar nachtrust te halen gedurende deze veertien dagen. Hoewel iedereen een ander persoonlijk doel kan hebben, hoopt Lieke haar volgers ook te stimuleren om mee te doen aan de challenge. Ook mede dankzij de hoge engagement rate van Lieke was Honor enthousiast om met haar samen te werken.

Het resultaat

Tijdens de campagne heeft Lieke via haar social media content gedeeld onder haar doelgroep. Zie hieronder het resultaat!

Bekijk meer cases

Influencers of Sports heeft al met veel merken mogen samenwerken. Hieronder vind je enkele succesverhalen.