Ambassadorship

HelloFresh

She’s Fresh

Geen tijd voor weekboodschappen of gewoon geen inspiratie om elke dag iets lekkers en gevarieerds op tafel te zetten? HelloFresh biedt dé oplossing: van familierecepten tot een snelle hap en bezorgd aan huis wanneer het jou uitkomt!

Valt niet mee hè, die lange werkdagen, het onderhouden van een gezin en dan óók nog eens gezond koken… In deze nieuwe samenwerking tussen Naomi van As en HelloFresh waant de kijker zich middenin het drukke leven van de fulltime moeder en onderneemster, met uiteraard zoals we Naomi kennen, een vleugje humor. HelloFresh is voor Naomi dé ideale oplossing!

Het concept is gebaseerd op verschillende herkenbare situaties die kenmerkend zijn voor de doelgroep van HelloFresh. De aankomende maanden neemt Naomi haar volgers mee in haar drukke leven en laat het gemak van HelloFresh terugkomen via haar kanaal!

Video 1: link

Rol Influencers of Sports

Via Influencers of Sports is de samenwerking tussen Naomi van As en HelloFresh tot stand gekomen. HelloFresh wilde het jaar 2023 goed starten en de doelgroep middels verschillende video’s bereiken met verschillende boodschappen om hen te inspireren waarom HelloFresh dé oplossing is!

Het resultaat van de campagne!

Zie hieronder het resultaat van de eerste post en stories!

Bekijk meer van onze cases!

Influencers of Sports heeft al met veel merken mogen samenwerken. Hieronder vind je enkele succesverhalen!