Influencer marketing

HelloFresh met Ranomi en Anky

Uitgangspositie Partnership HelloFresh

HelloFresh probeert gemak aan huis te brengen door verse geproportioneerde ingrediënten aan huis te laten bezorgen. De maaltijdboxen bevatten wekelijks nieuwe recepten die door de klant zelf uitgekozen kunnen worden en zorgen voor inspiratie. Door deze boxen worden in een handomdraai de lekkerste maaltijden op tafel gezet voor jezelf en/of je familie.

CAMPAGNE 2019

Met deze campagne wil HelloFresh laten zien dat gezond koken helemaal niet zo veel tijd in beslag hoeft te nemen. Met een agenda die vol staat met afspraken en meetings vergeet je gemakkelijk dat de boodschappen ook nog gedaan moeten worden. Bij HelloFresh kies je vooraf de gerechten uit in het HelloFresh weekmenu en vervolgens worden deze ingrediënten bij jou thuis bezorgd. Zo hoef je alleen nog te koken en is de rest al voor je geregeld. Ranomi en Anky hebben beide laten zien aan hun volgers welke voordelen een HelloFresh box kan bieden.

Zie hier de eerste– en tweede post van Ranomi en de eerste– en tweede post van Anky. Door middel van de posts wilde ze HelloFresh bekend maken bij hun volgers en hen de mogelijkheid geven om hun eerste box met 50% korting te kopen.

Rol Influencers of Sports

Via Influencers of Sports is de samenwerking tussen HelloFreshRanomi Kromowidjojo en Anky van Grunsven tot stand gekomen. HelloFresh wilde mannen en vrouwen tussen de 18 en 35 jaar bekend laten worden met de voordelen van HelloFresh. De doelgroep die HelloFresh wilde bereiken sluit aan op de doelgroep van Ranomi en Anky. Ranomi heeft door haar zwemcarrière een druk leven en niet altijd tijd om gezond en gevarieerd te koken. Door een HelloFresh weekmenu staat er voor haar wel iedere avond een gezonde en lekkere maaltijd op tafel. Anky laat aan haar doelgroep zien dat zij samen met haar gezin een heerlijk menu op tafel zet. Samen koken is immers gezelliger dan alleen.

Het resultaat

Tijdens de campagne hebben Ranomi en Anky via hun social media content gedeeld onder hun doelgroep. Zie hieronder het resultaat!

Bekijk meer cases

Influencers of Sports heeft al met veel merken mogen samenwerken. Hieronder vind je enkele succesverhalen.