Lead generation

HelloFresh met Naomi

Naomi van As centraal in campagne HelloFresh

Om het gemak aan huis te laten zien heeft HelloFresh Naomi van As ingezet als influencer. Middels het Instagram kanaal van Naomi wilde HelloFresh haar vrouwelijke doelgroep bereiken met hun campagne. Naomi heeft leuke en inspirerende video’s opgenomen om het gemak van koken met HelloFresh zo goed mogelijk uit te dragen en welke voordelen het bestellen van een HelloFresh box biedt.

 

#KokenMetNaomi

In de influencer campagne van HelloFresh was het belangrijk dat de volgers van Naomi zouden inzien dat de recepten snel en simpel te bereiden zijn, maar ook dat de maaltijd boxen thuis worden bezorgd wanneer het jou uitkomt. Als moeder en binnen een gezin vliegt iedereen verschillende kanten op. Met een drukke agenda blijft er daarom vaak weinig tijd over om boodschappen in huis te halen. Wel hebben deze gezinnen de behoefte om gezond en bovenal gevarieerd te eten. Daarom wilde HelloFresh samenwerken met moeder en voormalig hockeyster Naomi van As om deze doelgroep enthousiast te maken over de voordelen van een HelloFresh menu.

Het voornaamste doel van de campagne was om meer bekendheid te genereren rondom de HelloFresh maaltijd box. Ideaal en simpel dus voor mensen die niet veel tijd in de keuken willen besteden, maar wel gezond en gevarieerd willen eten!

 

Rol Influencers of Sports

Via Influencers of Sports is de samenwerking tussen Naomi van As en HelloFresh tot stand gekomen. Naomi spreekt veel vrouwelijke volgers aan in de doelgroep van 18-45 jaar. HelloFresh wilde met deze campagne de jongere vrouwen aanspreken die een druk (gezins)leven hebben.

Het resultaat

Tijdens de campagne heeft Naomi via haar social media content gedeeld onder haar doelgroep. Zie hieronder het resultaat!

foto Naomi van As voor case
+Naomi van As tweede post HF

Bekijk meer cases

Influencers of Sports heeft al met veel merken mogen samenwerken. Hieronder vind je enkele succesverhalen.