Influencer marketing

HelloFresh met Naomi

Uitgangspositie Partnership HelloFresh

HelloFresh probeert gemak aan huis te brengen door verse geproportioneerde ingrediënten aan huis te laten bezorgen. De maaltijdboxen bevatten wekelijks nieuwe recepten die door de klant zelf uitgekozen kunnen worden en zorgen voor inspiratie. Hiermee worden in een handomdraai de lekkerste maaltijden op tafel gezet voor jezelf en/of je familie.

CAMPAGNE 2019

Een van de voornaamste doelen van de campagne was om meer bekendheid creëren rondom de HelloFresh maaltijdbox. Ook heeft Naomi met haar posts voor meer betrokkenheid omtrent de HelloFresh maaltijdbox gezorgd. Door middel van video’s en foto’s werd HelloFresh onder de aandacht gebracht bij de doelgroep van Naomi van As. De content is verspreid over Facebook, Instagram en YouTube.

In totaal zijn er korte video’s, pre-roll video’s, foto’s voor op Instagram en foto’s voor de landingspagina gemaakt. De volgende onderwerpen kwamen hierbij aanbod: hoe HelloFresh werkt, het menu, de gratis bezorging aan huis, unboxing, het koken zelf, het samen eten en de reden dat HelloFresh goed voor Naomi werkt.

Hier kun je de eerste post van Naomi terugvinden. Hierin deelde Naomi haar ervaringen met HelloFresh en geeft ze aan waarom het voor haar werkt.

De tweede post stond in het teken van de feestdagen in December. In deze post noemde Naomi de voordelen van een HelloFresh weekmenu op.

Vervolgens deelde Naomi haar laatste post. Waarin Naomi haar favoriete gerechten deelde.

Rol Influencers of Sports

Via Influencers of Sports is de samenwerking tussen Naomi van As en HelloFresh tot stand gekomen. HelloFresh probeert gemak aan huis te brengen door verse geproportioneerde ingrediënten aan huis te laten bezorgen. Als moeder en binnen een gezin vliegt iedereen verschillende kanten op. Met een drukke agenda blijft er daarom vaak weinig tijd over om boodschappen in huis te halen. Wel hebben deze gezinnen de behoefte om gezond en bovenal gevarieerd te eten. Daarom wilde HelloFresh samenwerken met moeder en voormalig hockeyster Naomi van As om deze doelgroep enthousiast te maken over de voordelen van een HelloFresh menu.

Het resultaat

Tijdens de campagne heeft Naomi via haar social media content gedeeld onder haar doelgroep. Zie hieronder het resultaat!

Bekijk meer cases

Influencers of Sports heeft al met veel merken mogen samenwerken. Hieronder vind je enkele succesverhalen.