Influencer marketing

HelloFresh met Koen

Uitgangspositie Partnership HelloFresh

HelloFresh probeert gemak aan huis te brengen. Door verse geproportioneerde ingrediënten aan huis te laten bezorgen. De maaltijdboxen bevatten wekelijks nieuwe recepten, die door de klant zelf uitgekozen kunnen worden. Hiermee worden in een handomdraai de lekkerste gerechten op tafel gezet. Voor jezelf en/of je familie!

CAMPAGNE 2020

Een van de voornaamste doelen van de campagne was om meer bekendheid creëren rondom de HelloFresh maaltijdbox. Ook heeft Koen met zijn posts voor meer betrokkenheid omtrent de HelloFresh maaltijdbox gezorgd. Door middel van meerdere stories en Instagram posts werd de doegroep onder de aandacht gebracht door Koen Weijland.

In totaal zijn er één post en vijf stories op Koen zijn Instagram account geplaatst. De volgende onderwerpen kwamen hierbij aanbod: hoe HelloFresh werkt, de gemakkelijke recepten, de gratis bezorging aan huis, unboxing, het koken zelf, het samen eten en de reden dat HelloFresh goed voor Koen werkt.

Hier kun je de eerste post van Koen terugvinden. In deze post deelde Koen zijn ervaring met HelloFresh en geeft hij aan waarom het voor hem goed werkt.

De stories stonden in het teken van het laten zien dat de recepten snel en simpel te bereiden zijn, maar ook dat het thuis wordt bezorgd wanneer het jou uitkomt!

Rol Influencers of Sports

Via Influencers of Sports is de samenwerking tussen Koen Weijland en HelloFresh tot stand gekomen. Als zelfstandig ondernemer en sporter heb je vaak een drukke agenda en vlieg je vaak verschillende kanten op. Zo blijft er vaak weinig tijd over om boodschappen in huis te halen. Wel hebben zelfstandig ondernemers en sporters ook de behoefte om gezond en bovenal gevarieerd te eten. Daarom wilde HelloFresh samenwerken met Nederlands Kampioen EA Sports, YouTuber en TV host Koen Weijland om deze doelgroep enthousiast te maken over de voordelen van een HelloFresh menu.

Het resultaat

Tijdens de campagne heeft Koen via zijn social media content gedeeld onder zijn doelgroep. Zie hieronder het resultaat!

Bekijk meer cases

Influencers of Sports heeft al met veel merken mogen samenwerken. Hieronder vind je enkele succesverhalen.