Lead generation

HelloFresh met Koen

Koen Weijland in nieuwe campagne HelloFresh

Om het gemak aan huis te laten zien heeft HelloFresh Koen Weijland ingezet als influencer. Middels het Instagram kanaal van Koen wilde HelloFresh de jongere en mannelijke doelgroep bereiken met hun campagne. Koen is voor deze samenwerking de keuken in gedoken om een recept van HelloFresh zo goed mogelijk te bereiden.

#ChefWeijlando

In de influencer campagne van HelloFresh was het belangrijk dat de volgers van Koen zouden inzien dat de recepten snel en simpel te bereiden zijn, maar ook dat de maaltijd boxen thuis worden bezorgd wanneer het jou uitkomt.

Het voornaamste doel van de campagne was om meer bekendheid te genereren rondom de HelloFresh maaltijd box. Met zijn post en vijf story’s heeft Koen voor meer betrokkenheid en bekendheid gezorgd door onder andere een kortingscode te delen waarmee zijn volgers in totaal €40,- korting kregen op de eerste drie maaltijd boxen. Met deze kortingscode konden zijn volgers die nog nooit een maaltijd box van HelloFresh hadden besteld, dit op een laagdrempelige manier uitproberen.

Rol Influencers of Sports

Via Influencers of Sports is de samenwerking tussen Koen Weijland en HelloFresh tot stand gekomen. Als zelfstandig ondernemer en sporter heb je vaak een drukke agenda en vlieg je vaak verschillende kanten op. Zo blijft er vaak weinig tijd over om boodschappen in huis te halen. Wel hebben zelfstandig ondernemers en sporters ook de behoefte om gezond en bovenal gevarieerd te eten. Daarom wilde HelloFresh samenwerken met Nederlands Kampioen EA Sports, YouTuber en TV host Koen Weijland om deze doelgroep enthousiast te maken over de voordelen van een HelloFresh menu.

Het resultaat

Tijdens de campagne heeft Koen via zijn social media content gedeeld onder zijn doelgroep. Zie hieronder het resultaat!

Bekijk meer cases

Influencers of Sports heeft al met veel merken mogen samenwerken. Hieronder vind je enkele succesverhalen.