Brand activation

Defensie

Pieter Schothorst in Unboxing campagne Defensie

Met de unboxing video wilde Defensie laten zien wat voor toffe technische dingen je tegenkomt in een baan bij Defensie. Middels een video en de kanalen van Pieter heeft Defensie de actieve en betrokken doelgroep bereikt met de campagne #WerkenBijDefensie. Pieter heeft samen met Don en Defensie een toffe unboxing video gemaakt van een Apache Helikopter.

 

#WERKENBIJDEFENSIE

Steam heeft een concept ontwikkeld om een ‘Apache helikopter’ te unboxen. Pieter en Don werden tijdens deze campagne uitgedaagd door middel van een ‘race’ tegen een Apache. In de race moeten zijn uit handen blijven van de Apache in zijn eigen snelle auto.

Het doel van de campagne draaide om (V)mbo’ers te betrekken en te informeren over de toffe techniek banen die Defensie aanbiedt. Defensie is namelijk continue op zoek naar kandidaten om te werken bij verschillende banen bij het bedrijf.

Het resultaat van de video kun je hier zien!

 

Rol Influencers of Sports

Via Influencers of SportsHelloSparkleInitiative en Steam is de samenwerking tussen Pieter Schothorst en Defensie tot stand gekomen. Tijdens deze campagne hebben we een perfecte match gevonden met Pieter, omdat Defensie met een coureur wilde werken vanwege de race tegen de Apache helikopter. Pieter sluit door zijn achtergrond in de autosport goed aan bij deze campagne en wist dit tot een groot succes te maken. Naast Pieter hebben meerdere influencers meegewerkt aan deze campagne, waaronder Don de Jong.

Het resultaat

Tijdens de campagne heeft Pieter via zijn Instagram kanaal content gedeeld onder zijn doelgroep. Zie hieronder het resultaat (dit zijn alleen de resultaten van Pieter zijn kanaal)!

Defensie

Bekijk meer cases

Influencers of Sports heeft al met veel merken mogen samenwerken. Hieronder vind je enkele succesverhalen!