Brand activation

Defensie

Pieter Schothorst in Unboxing campagne Defensie

Met de unboxing video wilde Defensie laten zien wat voor toffe technische dingen je tegenkomt in een baan bij Defensie. Middels een video en de kanalen van Pieter wilde Defensie de actieve en betrokken doelgroep bereiken met de #WerkenBijDefensie. Pieter heeft samen met Don en Defensie een toffe unboxing video gemaakt van een Apache Helikopter.

 

#WERKENBIJDEFENSIE

Steam heeft een concept ontwikkeld om een ‘Apache helikopter’ te unboxen. Pieter en Don werden tijdens deze campagne uitgedaagd door middel van een ‘race’ tegen een Apache. In de race moeten zijn uit handen blijven van de Apache in zijn eigen snelle auto.

Het doel van de campagne van Defensie draaide om (V)mbo’ers te betrekken bij welke toffe techniek banen zij aanbieden. Defensie is namelijk continue op zoek naar kandidaten om te werken bij Defensie.

Het resultaat van de video kun je hier zien!

 

Rol Influencers of Sports

Via Influencers of SportsHelloSparkle (de influencer agency van Ad Alliance), Initiative en Steam is de samenwerking tussen Pieter Schothorst en Defensie tot stand gekomen. Tijdens deze campagne wilde Defensie graag samenwerken met een coureur vanwege het racen tegen de Apache helikopter. Pieter sluit door zijn achtergrond in de autosport goed aan bij deze campagne. Er hebben naast Pieter meerdere influencers meegewerkt aan deze campagne, waaronder Don de Jong.

Het resultaat

Tijdens de campagne heeft Pieter via zijn eigen social mediakanalen content gedeeld onder zijn doelgroep. Zie hieronder het resultaat (dit zijn niet de volledige campagne resultaten).

Defensie

Bekijk meer cases

Influencers of Sports heeft al met veel merken mogen samenwerken. Hieronder vind je enkele succesverhalen.