Influencer marketing

Danone

Uitgangspositie Partnership Danone

Activia is een yoghurtmerk van Danone. Het goed zorgen voor je buik staat bij hen hoog in het vaandel. Daardoor worden de ingrediënten zorgvuldig geselecteerd en worden de yoghurt culturen langzaam gefermenteerd. Danone staat bekend om yoghurt met een milde smaak en een goede kwaliteit.

CAMPAGNE 2020

De eerste maanden van het jaar zijn erg relevant voor Activia. Na alle feestdagen is het belangrijk om het jaar weer gezond te beginnen en goed voor jezelf te zorgen.

Dit jaar speelt Activia in op een winactivatie waarbij je bij aankoop van twee Activia actieverpakkingen één van de 150 Smeg Blenders kunt winnen. De boodschap die met deze campagne wordt overgebracht is dat je met Activia en de Smeg Blender heerlijke smoothies en smoothie bowls recepten kunt maken die goed zijn voor de gezondheid van je buik.

Zie hier post 1post 2 en post 3 van de campagne!

Rol Influencers of Sports

Via Influencers of Sports en Mediacom is de samenwerking tussen Naomi van As en Danone tot stand gekomen. Naomi haar doelgroep past bij de doelgroep welke Danone wil bereiken met de campagne. Als (voormalig) sporter of ben je gewend goed voor je lichaam te zorgen om zo fit mogelijk te zijn. Zo is voormalig hockeyster Naomi ook bezig met gezond eten en kan zij dezelfde sportieve doelgroep via haar social mediakanalen bereiken.

Het resultaat

Tijdens de campagne heeft Naomi via haar social media content gedeeld onder haar doelgroep. Zie hieronder het resultaat!

Bekijk meer cases

Influencers of Sports heeft al met veel merken mogen samenwerken. Hieronder vind je enkele succesverhalen.