Interaction

Danone #lekkervoorjebuik

Naomi van As centraal in campagne Danone

De eerste maanden van het jaar zijn erg relevant voor Activia (yoghurtmerk van Danone). Middels het Instagram account van Naomi van As wilde Activia de boodschap overbrengen dat het belangrijk is om het jaar weer gezond te beginnen en goed voor jezelf te zorgen. Middels de #LekkerVoorJeBuik wilde Activia de volgers van Naomi bereiken en de boodschap overbrengen.

#LekkerVoorJeBuik

In de influencer campagne van Activia draaide het om bewust maken van de volgers van Naomi om goed voor je buik te zorgen. Met deze campagne heeft Activia ingespeeld op een winactivatie waarmee je bij aankoop van twee Activia actieverpakkingen één van de 150 Smeg Blenders kon winnen.

De boodschap die met deze campagne werd overgebracht is dat je met Activia en de Smeg Blender heerlijke smoothies en smoothie bowls recepten kunt maken die lekker zijn voor je buik. Naomi heeft deze boodschap succesvol overgedragen aan haar volgers.

Rol Influencers of Sports

Via Influencers of Sports en creatieve partij/opdrachtgever Mediacom is de samenwerking tussen Naomi van As en Activia tot stand gekomen. Naomi haar doelgroep past bij de doelgroep welke Activia wil bereiken met de campagne. Als (voormalig) sporter ben je gewend om goed voor je lichaam te zorgen om zo fit mogelijk te zijn. Voormalig hockeyster Naomi is bezig met gezond eten en zo kan zij dezelfde sportieve doelgroep via haar social mediakanalen bereiken.

Het resultaat

Tijdens de campagne heeft Naomi via haar social media content gedeeld onder haar doelgroep. Zie hieronder het resultaat!

Bekijk meer cases

Influencers of Sports heeft al met veel merken mogen samenwerken. Hieronder vind je enkele succesverhalen.