Brand activation

Croky

Uitgangspositie partnerschip Croky

Croky staat garant voor fun en gezelligheid en wil dat uitdragen in het schaatsen. Met Croky ben je verzekerd van pret en plezier op het ijs, samen met vriendjes en familie! Met het partnerschip tussen Croky bij alle Langebaan Schaatsevenementen en het IJSTIJD! programma was het doel om de merkbekendheid te verhogen en top of mind te worden bij de doelgroep. Daarnaast was het doel om impactvolle contactmomenten te creëren.

De campagne #IJspret met Croky

Vrijwel iedere Nederlander groeit ermee op: schaatsen. Schaatsen op een ijsbaan in de buurt, spelen op natuurijs met vriendjes en vriendinnetjes of wanneer het schaatsseizoen weer is begonnen voor de televisie of in Thialf met de gehele familie. Croky staat voor gezelligheid en kan daarom niet ontbreken tijdens deze winterse familiemomenten. Middels een videocampagne – bestaande uit een achttal vlogs – brengt influencer Saar Koningsberger tijdens de wintermaanden de IJspret in Nederland in beeld. Zo heeft ze een battle op het ijs tegen Olympisch Kampioene Esmee Visser, organiseert ze samen met Croky een kinderpartijtje in Thialf en speelt ze de Croky Sneeuwpret Game in de sneeuw.

Rol Influencers of Sports

Via Influencers of Sports is het partnership tussen Saar Koningsberger en Croky tot stand gekomen. Croky was op zoek naar iemand die de doelgroep kon bereiken en overeen kwam met wat Croky uit wilt stralen: pret en plezier op het ijs! Saar Koningsberger kwam naar voren als match. Saar is een jonge moeder, heeft een eigen vlogkanaal waar jonge gezinnen naar kijken, heeft ervaring met presenteren en straalt plezier uit!

Het resultaat

De vlog campagne met Saar Koningsberger fungeerde als integratie tussen het partnership van Croky bij alle Langebaan Schaatsevenementen en het partnership met IJSTIJD! programma. Deze vlogs zijn via de verschillende kanalen voor Croky verspreid. Zie hieronder het resultaat!

“Croky staat voor plezier en gezelligheid. We zochten daarom iemand die deze waarden op een natuurlijke wijze uitstraalt en kwamen uit op influencer Saar. Met succes kan ik wel zeggen. Haar ongelimiteerd enthousiasme werkte aanstekelijk, het fun-acpect allover aanwezig en het inleven in de video’s was … tja.. gewoon super. Geen wonder dat ze Super Saar heet!”

Tom Demeyer - Marketing Manager Croky

Bekijk meer cases

Influencers of Sports heeft al met veel merken mogen samenwerken. Hieronder vind je enkele succesverhalen.