Influencer marketing

Champ

Uitgangspositie partnership Champ 

Champ is on a mission! Champ wil heel Nederland verbinden met sport. Daarom bouwen ze een startpunt voor alle sporten, sporters en sportaanbieders. Een geïntegreerd platform voor sportactiviteiten die lokaal, makkelijk vindbaar en direct online boekbaar zijn. Een community voor sporters om elkaar te vinden, inspireren en motiveren. En een partner voor zakelijke spelers die custom made sport willen organiseren. “Hoe simpeler wij het maken, hoe meer Nederlanders in beweging komen. Let’s start a revolution!”

CAMPAGNE 2019

Het doel van de campagne is naamsbekendheid vergroten en deelnemers werven voor de Dam tot Damloop en Mud Masters. Hiervoor bedacht Champ het concept ‘Team Champ’, om samen met de leden van het platform deel te nemen aan de Dam tot Damloop en Mud Masters. Ter voorbereiding op deze evenementen is er een clinic gegeven en verzorgd door Chris en survival/bootcamp verzorgd door Jordi. In aanloop naar de clinics zijn via posts en stories op Instagram mensen opgeroepen om zich aan te melden voor het Champ Team. Verder moest gedurende de clinic en op de dag zelf duidelijk worden via Instagram posts en stories hoe leuk het is om binnen dit team mee te lopen. Daar heeft onder andere deze post van Chris voor gezorgd.

Rol Influencers of Sports

Via Influencers of Sports is de samenwerking tussen Champ, Chris Berendse en Jordi Sloots tot stand gekomen. Champ wilde haar doelgroep, sportieve mannen en vrouwen tussen de 18 en 35, bereiken door middel van posts en stories op Instagram. Chris Berendse en Jordi Sloot kwamen naar voren als beste match.

Het resultaat

Tijdens de campagne hebben Chris en Jordi via hun social media content gedeeld onder hun doelgroep. Zie hieronder het resultaat!

Bekijk meer cases

Influencers of Sports heeft al met veel merken mogen samenwerken. Hieronder vind je enkele succesverhalen.