Influencer marketing

Bumble

Uitgangspositie Partnership Bumble

Bumble is een app waarop je nieuwe mensen kan leren kennen voor dating, vriendschap of nieuwe zakelijke relaties. Deze app laat vrouwen in alle vormen van communicatie de eerste stap zetten. Je kunt Bumble zien als een sociaal netwerk waar je vol vertrouwen het initiatief kunt nemen. Daarnaast staan gelijkheid, positiviteit en veiligheid bij Bumble hoog in het vaandel.

CAMPAGNE 2020

De campagne is opgezet om duidelijkheid en meer bekendheid te geven aan de algemene boodschap van Bumble. Ook wordt door middel van deze campagne duidelijk dat het gebruiken van deze app een oplossing kan zijn voor het (veilig) ontmoeten van nieuwe mensen.

Bij deze campagne zijn drie van onze influencers ingezet. Zo zijn Laura Dijkema, Lieke Wevers en Elodie Kuijper ingezet om content te plaatsen via hun social mediakanalen gedurende deze campagne. Zie hier de eerste post van Laura, Lieke en Elodie.

Rol Influencers of Sports

Via Influencers of Sports en SpicePR is de samenwerking tussen Laura, Lieke en Elodie en Bumble tot stand gekomen. Bij sporten op het hoogste niveau horen buitenlandse tripjes of zelfs een buitenlandse sportcarrière. Hierdoor kan de app Bumble een oplossing zijn om toch in contact te komen met mensen uit je omgeving. De doelgroep die Laura, Lieke en Elodie bereiken via hun social mediakanalen sluiten daarom goed aan bij de doelgroep welke Bumble wil bereiken. Juist voor mensen met een drukke (sport) agenda kan deze app namelijk een uitkomst zijn.

 

Het resultaat

Tijdens de campagne hebben Laura, Lieke en Elodie via hun social media content gedeeld onder hun doelgroep. Zie hieronder het resultaat!

Bekijk meer cases

Influencers of Sports heeft al met veel merken mogen samenwerken. Hieronder vind je enkele succesverhalen.