Brand activation

Bumble

Laura, Elodie en Lieke centraal in campagne Bumble

Om de bekendheid te geven aan de algemene boodschap heeft Bumble drie sportieve influencers ingezet. Middels de kanalen van deze influencers wilde Bumble de doelgroep bereiken met de campagne #FindMeOnBumble. Daarom hebben de influencers op verschillende plekken door de wereld content gemaakt om te laten zien dat de app overal beschikbaar is.

#FindMeOnBumble

In de influencer campagne van Bumble draaide het om duidelijk en meer bekendheid te geven aan de algemene boodschap van Bumble.

Het doel van de campagne was om duidelijk te maken dat het gebruiken van deze app een oplossing kan zijn voor het (veilig) ontmoeten van nieuwe mensen. Niet alleen op liefdes gebied, maar ook op vriendschappelijk of zakelijk gebied. Bij sporten op het hoogste niveau horen buitenlandse tripjes of zelfs een buitenlandse sportcarrière. Hierdoor kan de app Bumble een oplossing zijn om toch in contact te komen met mensen uit je omgeving. De influencers hebben met verschillende Instagram posts en story’s de campagne succesvol uitgezet.

Rol Influencers of Sports

Via Influencers of Sports en SpicePR is de samenwerking tussen Laura Dijkema, Lieke Wevers en Elodie Kuijper en Bumble tot stand gekomen. De doelgroep die Laura, Lieke en Elodie bereiken via hun social mediakanalen sluiten goed aan bij de doelgroep welke Bumble wil bereiken. Juist voor mensen met een drukke (sport) agenda kan deze app namelijk een uitkomst zijn.

Het resultaat

Tijdens de campagne hebben Laura, Lieke en Elodie via hun social media content gedeeld onder hun doelgroep. Zie hieronder het resultaat!

Bekijk meer cases

Influencers of Sports heeft al met veel merken mogen samenwerken. Hieronder vind je enkele succesverhalen.