Brand activation

a.s.r. Vitality

Uitgangspositie Partnership a.s.r. Vitality

a.s.r. de Nederlandse verzekeringsmaatschappij voor alle verzekeringen. Bij a.s.r. vinden ze niet alleen dat het soms anders kan, ze doen het ook. Het verschil wordt gemaakt als de handen uit de mouwen worden gestoken. ‘Dit is de tijd van doen’. Daarom heeft afgelopen november a.s.r. een nieuw initiatief geïntroduceerd in Nederland: a.s.r. Vitality. Vitality is een wereldwijd bewezen platform dat gezond gedrag beloont.

CAMPAGNE 2019

a.s.r. is in november gestart met a.s.r. Vitality. Door in beweging te komen worden leden van a.s.r. Vitality beloond. Door te starten met méér bewegen, krijg je Vitality punten en verdien je interessante beloningen: wekelijks, maandelijks én jaarlijks. Het a.s.r. Vitality programma is er voor particulieren, ondernemers en werkgevers.

Rond het a.s.r. Vitality programma is er een Team a.s.r Vitality geselecteerd, waar Gregory Sedoc, Nicolien Sauerbreij, Suzanne Schulting en Tim de Vries aanvoerders van zijn. De aanvoerders zijn een gezicht van a.s.r. Vitality en dragen het thema vitaliteit als ambassadeur uit. Daarnaast is hun rol om deelnemers aan a.s.r. Vitality en andere leden van het Team te motiveren om ook in beweging te komen.

Gregory, Nicolien, Suzanne en Tim hun samenwerking aan met a.s.r. Vitality.

Rol Influencers of Sports

Via Influencers of Sports is de samenwerking tussen a.s.r., Gregory Sedoc, Nicolien Sauerbreij, Suzanne Schulting en Tim de Vries tot stand gekomen. Achter iedere sportprestatie staat een team, of je nu voor goud gaat of in strijd bent tegen de kilo’s. Het a.s.r. Vitality team doet het en stimuleert jou via het a.s.r. Vitality programma dag in dag uit met leuke beloningen en simpele tips om jouw doelen te bereiken en leefstijl vast te houden. Hiermee beloon je jezelf met een gezond vitaal leven. Op ieder niveau. Zowel Gregory als Nicolien, Suzanne en Tim hebben een passie voor sporten en gezond leven en bereiken hiermee een brede doelgroep die a.s.r. wil bereiken met de samenwerking.

Het resultaat

Tijdens de campagne hebben Gregory, Nicolien, Suzanne en Tim via hun social media content gedeeld onder hun doelgroep. Zie hieronder het resultaat!

Bekijk meer cases

Influencers of Sports heeft al met veel merken mogen samenwerken. Hieronder vind je enkele succesverhalen.