Brand activation

Andrélon

Uitgangspositie Partnership Andrélon

De OranjeLeeuwinnen weten hoe het is om obstakels te overwinnen. In een wereld vol vooroordelen hebben zij zich staande weten te houden en zijn ze uitgegroeid tot echte heldinnen. Momenteel hebben ze de weg vrijgemaakt voor de komende generaties. Acht OranjeLeeuwinnen hebben een brief geschreven aan hun jongere zelf. Met deze campagne van Andrélon, ondersteund met online en offline activatie vanuit Kruidvat laat Andrélon samen met de KNVB de OranjeLeeuwinnen stralen. Van binnen én van buiten.

De campagne #LaatHaarStralen met Andrelon

Een powerteam van tien bekende vrouwen uit de sportwereld liet de OranjeLeeuwinnen stralen tijdens het WK voetbal in Frankrijk. Middels een bestaande video van de OranjeLeeuwinnen, gemaakt door Andrélon, moedigen deze powervrouwen de OranjeLeeuwinnen aan en wensten ze succes. Het team bestaande uit Tess Wesster, Anky van Grunsven, Laura Dijkema ,Ireen WüstAnnemiek van Vleuten, Eva de Goede, Eythora ThorsdottirInge de BruijnNadine Broersen en Stéphane Kox hebben ook hun eigen #LaatHaarStralen moment gedeeld. Middels Instagram, Instagram Story en Facebook is deze campagne uitgezet.

Rol Influencers of Sports

Via Influencers of Sports is de samenwerking tussen Andrélon en deze tien powervrouwen tot stand gekomen. Andrélon wilde haar doelgroep, vrouwelijke sportliefhebbers tussen de 15 en 69 jaar, bereiken door middel van de boodschap in de bestaande video. Tess, Anky, Laura, Ireen, Annemiek, Eva, Eythora, Inge, Nadine en Stéphane kwamen naar voren als beste match.

Het resultaat

Tijdens de campagne hebben onze tien powervrouwen via hun social mediakanalen content gedeeld onder hun doelgroep. Zie hieronder het resultaat!

Bekijk meer cases

Influencers of Sports heeft al met veel merken mogen samenwerken. Hieronder vind je enkele succesverhalen.