Brand activation

Air Up

Sportieve influencers centraal in campagne Air Up

Om de bekendheid rondom de ‘slimme drinkfles’ in Nederland te vergroten heeft Air Up een topteam van negen sportieve influencers ingezet. Middels de kanalen van deze influencers heeft Air Up de (sportieve) doelgroep bereikt met de campagne #ThinkNewDrinkNew. De influencers hebben op een creatieve en natuurlijk manier laten zien wanneer zij de fles het liefst gebruiken en welke voordelen Air Up biedt.

 

#ThinkNewDrinkNew

In de influencer campagne van Air Up draaide het om de bekendheid rondom het merk en de drinkfles te vergroten via de kanalen van negen sportieve influencers. Via de fles drink je water, maar door de geur pods denken je hersenen dat je water drinkt met een smaakje, terwijl je puur water drinkt. Aangezien sporters tijdens het trainen of tijdens wedstrijden veel water drinken, was de (detox) campagne erop gericht om anderen te laten inzien dat voldoende water belangrijk is voor je gezondheid maar ook voor je sportieve prestaties.

Het doel van de campagne was om de volgers van deze influencers de boodschap mee te geven dat elke dag een kans is op een nieuwe frisse start. Start een nieuwe, gezondere en actieve leefstijl gewoon vanuit huis. De slimme drinkfles van Air Up helpt daarbij! Ideaal dus om tijdens trainingen, of gewoon thuis, water te drinken met een smaakje.

 

Rol Influencers of Sports

Via Influencers of Sports is de samenwerking tussen het team van negen sportieve influencers en Air Up tot stand gekomen. Als gezamenlijk doel hadden we om mensen te bereiken en het belang te laten inzien van voldoende water drinken.

De sport influencers die zijn ingezet voor deze campagne, zijn: hockeyer Jorrit Croon, handbalster Lois Abbingh, voetbalsters Merel van Dongen en Dominique Janssen, turnsters Eythora Thorsdottir en Lieke Wevers, schaatsster Femke Kok, hockeyster Lidewij Welten en content creator Judith Noordzij.

Het resultaat!

Tijdens de campagne hebben onze negen sportieve influencers via Instagram content gedeeld onder hun doelgroep. Zie hieronder het resultaat!

Bekijk meer cases

Influencers of Sports heeft al met veel merken mogen samenwerken. Hieronder vind je enkele succesverhalen.